Sabrina Nahiry, ny leder for Etter Skole Turn

Ålgård Turn har ansatt Sabrina Nahiry som ny Leder for etter skole turn!

Frem til nå har Mette Nilsen Aarsland vært leder for Etter Skole Turn, men går over i ny jobb i Gjesdal kommune.

Tilbudet har sidden oppstart hatt en stadig vekst, nå skal Sabrina fortsette utviklingen av Ålgård Turns SFO tilbud, Etter Skole Turn.

Dette er et tilbud for barn i 1.-5. klasse, som ønsker å være i aktivitet etter skoletid. Tilbudet holder til i Turnhallen på Ålgård.

For å gjøre tilbudet aktuelt for alle, kjører turnbussen til Ålgård, Bærland og Figgjo skole, og henter barna rett etter skoleslutt.

Der får barna et enkelt måltid og masse aktivitet basert på lek. Mestringsfølelse er i fokus, og alle barn på alle nivå skal kunne kjenne på mestringsfølelse.

Etter Skole Turn på Ålgård, som holder til i en fullt utstyrt turnhall.

Sabrina kommer fra Kristiansand, men har bodd i Rogaland siden 2010. I 2018 ble hun Ålgård bu, og har nettopp kjøpt seg hus i Solbakkane, der flytter hun inn i november med sine 3 barn.

Hun har bred arbeidserfaring, men har lengst erfaring hos Securitas, hvor hun var mellomleder i flere år.

Nå har hun takket ja til en 50% stilling som leder for Ålgård Turns SFO tilbud, og 50% stilling som administrasjonsmedarbeider.

Sabrina ønsker at EST skal være et tilbud for alle som har lyst, hvor en får leke og være sammen med andre, og bidra til økt aktivitet blant barn og unge.

«Det viktigste for meg er at ungene gleder seg til å komme, får nye venner, og at foreldrene kan være trygge på at de får brukt kropp, og kanskje hode au på en alternativ aktivitet. Det er mye skjermbruk i dag, og på skole må en gjerne sitte mye stille, her får de utløp for energi, og treffe andre barn i en ny sammenheng,» sier Sabrina.

Sabrina har ingen turnbakgrunn, men har jobbet med barn før, og har med seg gode trenere til lære opp både henne og barna, når det kommer til turnferdigheter.

I tillegg skal hun ta trenerkurs, og ønsker å bidra som trener på partiet hennes eget barn går på.

Er du klar for å lære deg litt turn da?

«Ja, jeg må jo det! Selve turnferdighetene mine er ikke så imponerende enda, så det blir en bratt læringskurve», sier Sabrina.

I april 2022 tok hun et verv i økonomigruppen til Ålgård Turn, hvor hun har gjort en veldig god jobb. Hun viste fort hun var flink å administrere, og hadde god evne til å ta tak i ting, og finne gode løsninger.

Gjennom hennes rolle i økonomigruppen, fant vi ut at hun er en svært omgjengelig person, med omsorg for alle rundt seg, samtidig som hun klarer å finne gode løsninger på problemer som oppstår.

Sabrina ble raskt likt, fikk tillitt i økonomigruppen, og ble valgt som leder der. Ut fra dette, fant vi ut at dette kunne være det vi trengte til Etter skole turn.  

“Jeg ble nysgjerrig, og ringte henne opp etter å ha sett det lille arbeidet hun gjorde i økonomigruppen.

Ville høre litt om hva hun hadde gjort tidligere, og hva hun hadde lyst å gjøre i fremtiden.

Etter samtalen skjønte jeg at vi kanskje hadde en match av hva Ålgård Turn trengte, og hva hun så etter.

Vi avtalte et intervju, hvor Sabrina viste seg som en perfekt kandidat, og fikk kort tid etter tilbud om jobb som Leder for Etter Skole Turn 50% stilling, og administrasjons medarbeider 50% stilling.

At hun ikke har turnet noe særlig er ikke viktig, det betyr jo bare at vi har rekruttert en til turn entusiast for fremtiden.

Viktigste er gode holdninger, ønske om å jobbe med barn, ville skape aktivitet, og synes at Ålgård Turn er en spennende plass å jobbe.

Dette skinner gjennom hos Sabrina, i tillegg er hun veldig strukturert, og naturlig flink å administrere.» Jon Rødal, daglig leder i Ålgård Turn.

Sammen med Sabrina ønsker Ålgård Turn å ta fatt på tøylene etter Mette Nilsen Aarsland, og fortsette å utvikle Etter skole turn, både i størrelse og kvalitet.

Vi skal også jobbe mot å lage et tilbud for 6.-7. klasse, hvor det er større fokus på turn.

Dette er for de som vil utvikle seg innen idretten, og har som mål å lære nye ting.

Men tilbudet er fortsatt for alle, uansett nivå, som har ønske å komme seg til sitt neste mestringsnivå. 

Del dette!
Facebooktwitterlinkedinmail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *