Pressemelding

Ålgård Turn søker nå leder for Etter Skole Turn, fordi nåværende leder går over i ny jobb. 

Etter Skole Turn er en SFO ordning foreningen startet opp i januar 2021. Den er åpen 3 dager i uken, og holder til i en fullt utstyrt turnhall ved sentralidrettsanlegget på Ålgård. 

Nåværende leder, Mette Nilsen Aarsland, har bygget opp et stødig grunnlag for EST, som også henter barn fra de skolene som er lenger borte, for å inkludere alle fra Ålgård. 

Ålgård turn er glad for jobben Mette har gjort, og tilbudet hun har vært med å lage. 

Aarslands siste arbeidsdag i Ålgård Turn er 31. oktober, hun trer da over i stilling som ergoterapeut i Gjesdal kommune. 

Siden Hall 2 i Gjesdalhallen, ble ombygget om til Turnhall i 2020, har Ålgård turn hatt en god utvikling. 

Etter Skole Turn, sammen med økt antall partier, har ført til at flere har fått muligheten til å turne, og Ålgård turn har vokst fra 500 til 900 medlemmer. 

«At Etter skole turn har tiltrukket seg barn som kanskje ikke hadde tenkt på at turn var noe for dem, er noe jeg er spesielt stolt over at vi har klart å skape. I tillegg til et utvidet tilbud til de som elsker å turne fra før av selvfølgelig», sier Mette Nilsen Aarsland. 

Daglig leder i Ålgård Turn, Jon Rødal, sier det er leit Mette ikke lenger skal lede an EST, men ser frem til å bygge konseptet videre, og er veldig glad for grunnlaget som er lagt. 

“Mette har bygget opp et supert etter skole tilbud for 1.-5. kasse i Ålgård turn, og vil nå gi rollen sin videre til noen andre som brenner for aktivitet for barn. 

Vi søker noen som er motivert til å videreutvikle tilbudet, både i størrelse og kvalitet. 

Personen trenger ikke nødvendigvis ha drevet med turn tidligere, men må brenne for idrett, ønske å skape spennende og trygg arena for aktivitet, og ha høy interesse av å lære og å utvikle seg”, sier Jon. 

Del dette!
Facebooktwitterlinkedinmail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *