Informasjon om Enjoy Idrettsrabatten

Hei!

Som dere vet er vi helt avhengige av inntekter for å opprettholde det sportslige og sosiale tilbudet til våre medlemmer. Styret har vurdert mange ulike dugnadsformer, og valget har falt på det alternativet vi mener gir oss mest penger i forhold til innsatsen – Enjoy Idrettsrabatten.

Det neste året kommer våre medlemmers familier til å bruke penger på nye sko, bukser, gensere, jakker, sportsutstyr, interiør, spisesteder, bursdagsgaver, julegaver osv.

Med Enjoy Idrettsrabatten vil dere spare mye penger bare ved å handle det dere uansett må handle – på de stedene dere bruker til vanlig – samtidig som dere støtter klubben!

Noen steder i nærheten du får rabatt er:

 • Klesbutikker som Levi’s, b.young, Høyer++
 • Mange sportsbutikker
 • Flere ulike skobutikker
 • Sumo, Jai Hind, Pizzabakeren, og flere sushisteder
 • Garnkroken, Sandnes Garn, Gaute Rostrup
 • Bøndenes innkjøpslag, Montér, Fargerike
 • Odeon Sølvberget
 • Rush, Fun Center, Fangene På Fortet
 • Ålgård sport og helsesenter, Vågen trafikkskole
 • Optikeren, Optikk og Syn
 • +Mange flere, både i nærheten og flere andre steder i landet

Last ned appen «enjoy idrettsrabatt» og lag en bruker for å finne flere steder du kan få tilbud, og for å se mer nøyaktig hva tilbudene går ut på.
Senere kan du legge inn verdikoden, som gjør at du kan bruke disse rabattene.

Rabatten trekkes direkte når man er i butikken, da en trykker «løs inn» på den aktuelle butikken ved betaling. Rabatten er gyldig i 5 minutter fra en trykker på «løs inn», så husk å vent med å løse inn rabatten til du skal betale. Appen er tjent inn etter 1-2 gangers bruk, og med gyldighet på 12 måneder har en god tid til å benytte seg av alle rabattene. Du finner tilbud både lokalt og ellers i landet. Gyldigheten er fra 1. November i år, til 1. November 2021. Last ned appen gratis i appstore eller google play. NB! Appen er klar i App Store og Google Play i god før gyldighetsperioden begynner.

Voucherne dere får er enkle å selge til arbeidskollegaer, venner, familie og lignende – og er også fin å gi bort i gave. Gjennom klubben koster guiden 350,- kroner per stykk dere selger.

Mer informasjon som salgsargumenter og lignende følger med i et skriv dere mottar sammen med Voucherne. For å få tilgang til rabattene i appen, må en skrape bort feltet der verdikoden er, og slå inn koden i appen, for å aktivisere appen.

Dersom en selger til noen en ikke kan møte personlig PGA smittevern eller andre årsaker, så kan en skrape frem koden, og sende den til de på SMS, epost elle liknende, sammen med informasjon om Enjoy.

Vi håper på god oppslutning og gjennomføring fra dere, slik at vi kan bruke mest mulig tid på det vi egentlig har lyst til – TURN!

Del dette!
Facebooktwitterlinkedinmail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *